Πολιτική cookies

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Η ΜΑΚΑΡΟΝΑΣ Ε. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ είναι αφοσιωμένη στην προστασία της εχεμύθειας και των πληροφοριών που της παρέχονται. Ως μέρος αυτής της θεμελιώδους υποχρέωσης, η ΜΑΚΑΡΟΝΑΣ Ε. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ έχει δεσμευτεί να προστατεύει και να χρησιμοποιεί κατά τον αρμόζοντα τρόπο τις προσωπικές πληροφορίες (που συχνά αναφέρονται ως "προσωπικά δεδομένα") που έχουν συλλεχθεί μέσω των ιστότοπών της.

Γενικά, ο σκοπός μας είναι να συλλέγουμε μόνο τα προσωπικά δεδομένα που παρέχονται οικειοθελώς από τους επισκέπτες των ιστότοπών μας έτσι ώστε να μπορούμε να παρέχουμε σ’ αυτούς πληροφόρηση και/ή υπηρεσίες ή πληροφορίες σχετικά με επαγγελματικές ευκαιρίες. Παρακαλούμε να μελετήσετε την παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων μέσω Διαδικτύου ("Online Privacy Statement" ή "Privacy Statement") προκειμένου να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο που συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε, μεταφέρουμε και προστατεύουμε τα Προσωπικά Δεδομένα που λαμβάνουμε.

Λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα και τηρούμε όλες τις παγκοσμίως αποδεκτές και με βάση τα διεθνή πρότυπα πολιτικές ασφάλειας ώστε να προστατεύουμε τα προσωπικά δεδομένα πελατών/συνεργατών που επεξεργαζόμαστε κατά τέτοιο τρόπο που να διασφαλίζεται ότι η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων πραγματοποιείται πάντοτε σύμφωνα με τις υποχρεώσεις που τίθενται από το νομικό πλαίσιο που διέπει την , τόσο την ίδια την εταιρία, όσο και τρίτους που τυχόν επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα για λογαριασμό της εταιρίας. ΜΑΚΑΡΟΝΑΣ Ε. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ δεν τηρεί ή επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένα ανηλίκων κάτω των 16 ετών.

Λαμβάνοντας υπ’ όψιν το νομικό πλαίσιο που ακολουθεί:
τις σχετικές διατάξεις του Εθνικού Δικαίου περί Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων και περί διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (αναφέρουμε ενδεικτικά και όχι περιοριστικά τον Ν. 2472/1997 περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, τον Ν. 3471/2006 για την προστασία της ιδιωτικής ζωής στον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών, όπως ισχύουν σήμερα, τους κανονισμούς Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών της Α.Δ.Α.Ε. όπως έχουν δημοσιευτεί στα ΦΕΚ 87 & 88/26-1-2005 και ισχύουν, το Π.Δ. 47/2005), τις σχετικές διατάξεις του Κοινοτικού Δικαίου (Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων/ΓΚΠΔ – 2016/679).

Επικοινωνία σχετικά με ζητήματα προσωπικών δεδομένων
Για θέμα που αφορούν την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ΜΑΚΑΡΟΝΑΣ Ε. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ στο τηλέφωνο 2331064859 ή με email στην διεύθυνση “Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σκοπός επεξεργασίας και τρόποι χρήσης/επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων
Ο σκοπός επεξεργασίας καθώς και ο τρόπος επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων που τηρούμε διαφοροποιείται ανάλογα με τον τρόπο συλλογής και την υπηρεσία για την παροχή της οποίας ζητήθηκε η συλλογή τους. Υπάρχουν ορισμένες υπηρεσίες τις οποίες η η ΜΑΚΑΡΟΝΑΣ Ε. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ δεν θα είναι σε θέση να παρέχει εάν δεν έχει συγκεκριμένους τύπους Προσωπικών Δεδομένων

Σκοποί επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων των πελατών/συνεργατών μας:
η παροχή των υπηρεσιών που αναθέτει ο πελάτης στην ΜΑΚΑΡΟΝΑΣ Ε. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ.

Παραθέτουμε στη συνέχεια τα σημεία κατά τα οποία θα ζητήσουμε προσωπικά σας στοιχεία:

Φόρμα Επικοινωνίας με την ΜΑΚΑΡΟΝΑΣ Ε. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ μέσω του formlink

το όνομα και επίθετο, την διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email)

Τα στοιχεία αυτά θα χρησιμοποιηθούν για την επικοινωνία μαζί σας για την εξυπηρέτηση του αιτήματος σας και υπάγονται στα δικαιώματα των υποκειμένων όπως περιγράφονται παρακάτω.

Μέσω email
Τα email που αποστέλλονται από και προς την ΜΑΚΑΡΟΝΑΣ Ε. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ μπορούν να διατηρούνται για τη βελτίωση της ποιότητας καθώς και την διασφάλιση των διαδικασιών για την παροχή των υπηρεσιών που προσφέρουμε. Τα δεδομένα που θα συμπεριληφθούν σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κατά την επικοινωνίας σας με την ΜΑΚΑΡΟΝΑΣ Ε. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, θα καταχωρηθούν στην αντίστοιχη φόρμα όπως αναφέρονται αναλυτικά παραπάνω και διέπονται από τους σκοπούς και τρόπους επεξεργασίας που ισχύουν για αυτές.

Χρονικό Διάστημα Αποθήκευσης
Το χρονικό διάστημα αποθήκευσης των δεδομένων αποφασίζεται με βάση τα παρακάτω ειδικότερα κριτήρια ανάλογα με την περίπτωση:
– Όταν η επεξεργασία επιβάλλεται ως υποχρέωση από διατάξεις του ισχύοντος νομικού πλαισίου, τα προσωπικά σας δεδομένα θα αποθηκεύονται για όσο χρονικό διάστημα επιβάλλουν οι σχετικές διατάξεις.
– Όταν η επεξεργασία εκτελείται με βάση σύμβαση, τα προσωπικά σας δεδομένα αποθηκεύονται για όσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο για την εκτέλεση της σύμβασης και για τη θεμελίωση, άσκηση, ή/και υποστήριξη νομικών αξιώσεων με βάση τη σύμβαση.
– Για τους σκοπούς προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών (marketing activities), τα προσωπικά σας δεδομένα τηρούνται μέχρι την ανάκληση της συγκατάθεσης που ρητά μας έχετε δώσει. Αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί από εσάς οποιαδήποτε στιγμή. Η ανάκληση της συγκατάθεσής δεν θίγει τη νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση κατά το χρονικό διάστημα πριν την ανάκλησή της.

Επίσης θα διατηρήσουμε τα δεδομένα του λογαριασμού σας για όσο διάστημα τον διατηρείτε και δεν έχετε ζητήσει την διαγραφή του. Δεδομένα σας, τα οποία μας δίνετε με σκοπό να σας παρέχουμε υπηρεσίες, θα διατηρούνται για όσο χρειάζεται ώστε να μπορούμε να συνεχίσουμε να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες αυτές. Εφόσον είναι λογικά αναγκαίο ή απαιτείται για την τήρηση των νομικών ή κανονιστικών απαιτήσεων, την επίλυση των διαφορών, την πρόληψη της απάτης και της κατάχρησης ή την επιβολή των όρων και προϋποθέσεων, ενδέχεται να διατηρήσουμε κάποιες από τις πληροφορίες σας, όπως απαιτείται, ακόμα και μετά τη λήξη του λογαριασμού σας ή δεν χρειάζεται πλέον να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Για να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ΜΑΚΑΡΟΝΑΣ Ε. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας:

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
τηλ: 2331064859

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις επιλογές απεγγραφής, ακολουθώντας (κάνοντας click) τον αντίστοιχο σύνδεσμο (link), που υπάρχει στις ηλεκτρονικές μας επικοινωνίες ή μέσω του λογαριασμού χρήστη στην επιλογή «Τα στοιχεία μου».

Δικαιώματα του υποκειμένου σε σχέση με τα προσωπικά του δεδομένα
Κάθε φυσικό πρόσωπο τα δεδομένα του οποίου είναι αντικείμενο επεξεργασίας από την ΜΑΚΑΡΟΝΑΣ Ε. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ απολαμβάνει τα ακόλουθα δικαιώματα:

Δικαίωμα πρόσβασης:
Έχετε δικαίωμα να γνωρίζετε και να επιβεβαιώνετε ότι η επεξεργασία των δεδομένων σας γίνεται με νόμιμο τρόπο. Συνεπώς, ανά πάσα στιγμή, έχετε το δικαίωμα να έχετε πρόσβαση στα δεδομένα σας και να ζητάτε να λάβετε συμπληρωματικές πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία τους.

Δικαίωμα διόρθωσης:
Έχετε δικαίωμα να διορθώσετε, να επικαιροποιήσετε ή να τροποποιήσετε τα προσωπικά σας δεδομένα είτε ερχόμενοι σε επαφή με την ΜΑΚΑΡΟΝΑΣ Ε. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ στα παραπάνω στοιχεία επικοινωνίας

Δικαίωμα διαγραφής:
Έχετε δικαίωμα να υποβάλετε αίτημα διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων. Αυτό μπορείτε να το κάνετε προκειμένου να προστατεύσετε τα έννομα συμφέροντα σας ή ακόμα και άνευ αιτιολόγησης. Σε περιπτώσεις όπως ενδεικτικά, όταν υπάρχει σύμβαση, υποχρέωση επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων που επιβάλλεται από το νόμο, δημόσιο συμφέρον κλπ, το εν λόγω δικαίωμα υπόκειται σε συγκεκριμένους περιορισμούς ή δεν υφίσταται ανάλογα με την περίπτωση.

Συλλογή και χρήση των Προσωπικών Δεδομένων
Λαμβάνουμε τα προσωπικά δεδομένα σας εφόσον εσείς επιλέξετε να τα παρέχετε — για παράδειγμα, εάν επικοινωνήσετε με ηλεκτρονικά γραμματοκιβώτια ή αν εγγραφείτε συνδρομητές για κάποιες υπηρεσίες. Με την εγγραφή σας και/ή την υποβολή των προσωπικών δεδομένων σας στους ιστότοπούς μας, συναινείτε ταυτόχρονα στο να χρησιμοποιηθούν αυτά τα δεδομένα σύμφωνα με την παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Τα προσωπικά σας δεδομένα δεν χρησιμοποιούνται για άλλους σκοπούς, εκτός αν λάβουμε την άδειά σας, ή εκτός αν κάτι τέτοιο απαιτείται ή επιτρέπεται από το νόμο ή από τις επαγγελματικές προδιαγραφές. Για παράδειγμα, αν μας στείλετε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα και ζητάτε πληροφορίες γα την ΜΑΚΑΡΟΝΑΣ Ε. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, θα χρησιμοποιήσουμε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και τις λοιπές πληροφορίες που μας παρέχετε προκειμένου να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας.

Η ΜΑΚΑΡΟΝΑΣ Ε. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ γενικά συλλέγει μόνον προσωπικά δεδομένα που είναι απαραίτητα προκειμένου να ικανοποιηθούν τα αιτήματα των επισκεπτών των ιστότοπών της. Όπου απαιτούνται πρόσθετες, προαιρετικές πληροφορίες, θα ενημερωθείτε γι’ αυτό κατά τη στιγμή της συλλογής των δεδομένων.

Η ΜΑΚΑΡΟΝΑΣ Ε. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ συλλέγει "ευαίσθητα" προσωπικά δεδομένα μόνο όταν τα εν λόγω άτομα μας προσφέρουν αυτά τα δεδομένα ή όταν αυτά τα δεδομένα απαιτούνται ή επιτρέπεται η συλλογή τους από το νόμο ή τις επαγγελματικές προδιαγραφές. Τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα συμπεριλαμβάνουν προσωπικά δεδομένα σχετικά με τη φυλή κάποιου προσώπου, την εθνική του καταγωγή, πολιτικές πεποιθήσεις, συμμετοχή σε συνδικαλιστικές οργανώσεις, θρησκευτικές ή παρόμοιες πεποιθήσεις, σωματική ή ψυχική υγεία, σεξουαλική ζωή ή ποινικό μητρώο. Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε τη διακριτική σας ευχέρεια όταν παρέχετε ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα στην ΜΑΚΑΡΟΝΑΣ Ε. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, και να μην παρέχετε σε καμία περίπτωση ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα προς την ΜΑΚΑΡΟΝΑΣ Ε. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, εκτός αν δια της παρούσας συναινείτε να χρησιμοποιήσει η ΜΑΚΑΡΟΝΑΣ Ε. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ αυτά τα δεδομένα για τους νόμιμους επαγγελματικούς σκοπούς της και συναινείτε στη μεταφορά και τήρηση αυτών των δεδομένων από και σε αρχεία της ΜΑΚΑΡΟΝΑΣ Ε. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ. Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με το αν η παροχή ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων προς την ΜΑΚΑΡΟΝΑΣ Ε. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ είναι, ή θα μπορούσε να είναι, απαραίτητη ή κατάλληλη για ορισμένους σκοπούς, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την ΜΑΚΑΡΟΝΑΣ Ε. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ .

Αυτόματη συλλογή Προσωπικών Δεδομένων
Σε μερικές περιπτώσεις, η ΜΑΚΑΡΟΝΑΣ Ε. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ συλλέγει αυτόματα ορισμένες κατηγορίες δεδομένων όταν επισκέπτεστε τους ιστότοπούς μας και μέσω των ηλεκτρονικών μηνυμάτων που τυχόν ανταλλάσσουμε. Οι αυτοματοποιημένες τεχνολογίες μπορεί να περιλαμβάνουν τη χρήση web server logs για τη συλλογή διευθύνσεων IP, "cookies", και web beacons. Η συλλογή αυτών των δεδομένων μας επιτρέπει να αντιλαμβανόμαστε καλύτερα και να βελτιώνουμε την απόδοσή μας, τη χρηστικότητά και αποτελεσματικότητα των ιστότοπων της ΜΑΚΑΡΟΝΑΣ Ε. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ και να μετράμε την αποτελεσματικότητα των δραστηριοτήτων προώθησης (marketing) των υπηρεσιών μας.

Διευθύνσεις IP
Μια διεύθυνση IP είναι ένας αριθμός που δίνεται στον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή κάθε φορά που αποκτάτε πρόσβαση στο διαδίκτυο. Επιτρέπει στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και στους υπολογιστές εξυπηρέτησης δικτύου (servers) να αναγνωρίζονται και να επικοινωνούν μεταξύ τους. Οι διευθύνσεις IP από τις οποίες φαίνεται ότι προέρχονται οι επισκέπτες μπορεί να καταγράφονται για λόγους ασφάλειας της τεχνολογίας της πληροφορίας και διάγνωσης των συστημάτων. Αυτά τα δεδομένα μπορεί επίσης να χρησιμοποιούνται σε συγκεντρωτική μορφή προκειμένου να διεξαχθούν τάσεις στους ιστότοπους και ανάλυση της απόδοσης.

Cookies
Το "cookie” είναι ένα μικρό κομμάτι κειμένου που ένας ιστότοπος τοποθετεί στο αρχείο των cookies (cookie file) ή του φυλλομετρητή σας (browser) και επιτρέπει στον ιστότοπο να θυμάται ποιοί είστε. Τα Cookies δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να τρέχουν προγράμματα ή να μεταδίδουν ιούς στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές σας. Η ΜΑΚΑΡΟΝΑΣ Ε. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ χρησιμοποιεί cookies μόνον σύμφωνα με τις διατάξεις της ισχύουσας νομοθεσίας.

Τα Cookies από μόνα τους δεν μας αποκαλύπτουν την ηλεκτρονική σας διεύθυνση ούτε αποδεικνύουν κατ’ άλλο τρόπο την ταυτότητά σας. Εάν επισκεφτείτε έναν ιστότοπο της ΜΑΚΑΡΟΝΑΣ Ε. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, χρησιμοποιούμε cookies για να συνθέτουμε συγκεντρωτικά στατιστικά στοιχεία που μας βοηθάνε να καθορίζουμε ποιες περιοχές του ιστότοπού μας προτιμούν οι επισκέπτες.

Εάν μεταγενέστερα εγγραφείτε σε κάποιο ιστότοπο της ΜΑΚΑΡΟΝΑΣ Ε. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ , αυτά τα δεδομένα μπορεί να συνδεθούν με κάποιο cookie προκειμένου να εμπλουτιστεί και προσωποποιηθεί η διαδικτυακή σας εμπειρία (π.χ. με το να σας καλωσορίζει όταν επιστρέφετε ή να σας παρέχει πρόσβαση στις πληροφορίες εγγραφής σας).

Έχετε την επιλογή να αποφασίζετε αν θα δεχτείτε ή όχι τα cookies. Μπορείτε να ρυθμίσετε τον φυλλομετρητή σας (browser) να σας ενημερώνει κάθε φορά που λαμβάνετε ένα cookie ή να αρνείστε να λαμβάνετε cookies. Ωστόσο, παρακαλούμε να λάβετε υπόψη σας ότι αν αρνηθείτε να λαμβάνετε cookies, μπορεί να μην έχετε τη δυνατότητα να εκμεταλλευτείτε στο έπακρον μερικά από τα χαρακτηριστικά του ιστότοπού μας.

Web beacons
Το web beacon είναι ένα μικρό αρχείο με εικόνα (image file) σε μια ιστοσελίδα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη συλλογή ορισμένων δεδομένων από τον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή, όπως οι διευθύνσεις IP, ο χρόνος κατά τον οποίο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μελετήθηκε, το είδος του φυλλομετρητή (browser), και η ύπαρξη των cookies που είχαν τοποθετηθεί προηγουμένως από τον ίδιο υπολογιστή εξυπηρέτησης δικτύου (server). Η ΜΑΚΑΡΟΝΑΣ Ε. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ χρησιμοποιεί web beacons μόνον σύμφωνα με τις διατάξεις της ισχύουσας νομοθεσίας.

Η ΜΑΚΑΡΟΝΑΣ Ε. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ή οι service providers της μπορεί να χρησιμοποιούν web beacons προκειμένου να εντοπίζουν την αποτελεσματικότητα των ιστότοπων τρίτων που μας παρέχουν υπηρεσίες πρόσληψης ή διαφημιστικές υπηρεσίες ή προκειμένου να συλλέγουν συγκεντρωτικά στατιστικά στοιχεία των επισκεπτών και να διαχειρίζονται τα cookies.

Έχετε την επιλογή να κάνετε κάποια web beacons ανενεργά με το να απορρίψετε τα σχετικά cookies. Το web beacon θα μπορεί ακόμα να καταγράφει μια ανώνυμη επίσκεψη από τη διεύθυνση IP σας αλλά οι πληροφορίες από τα cookies δεν θα καταγράφονται.

Μερικές φορές κατά την αποστολή των ενημερωτικών μας φυλλαδίων (newsletters) καθώς και στις υπόλοιπες επικοινωνίες μας, είναι δυνατόν να επιβεβαιώσουμε την ηλεκτρονική διεύθυνση του παραλήπτη μέσω συνδέσεων ενσωματωμένων στα μηνύματα. Συλλέγουμε αυτές τις πληροφορίες προκειμένου να μετράμε το ενδιαφέρον των χρηστών και να εμπλουτίζουμε τις μελλοντικές εμπειρίες των χρηστών.

Συμμετοχή και μεταφορά Προσωπικών Δεδομένων
Δεν μοιραζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα με τρίτους που δεν είναι συνδεδεμένοι μαζί μας, εκτός αν κάτι τέτοιο απαιτείται για τους νόμιμους επαγγελματικούς μας σκοπούς και τις επιχειρηματικές μας ανάγκες, προκειμένου να ανταποκριθούμε στα αιτήματά σας και/ή εφόσον επιβάλλεται ή επιτρέπεται από το νόμο ή τις επαγγελματικές προδιαγραφές.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, η ΜΑΚΑΡΟΝΑΣ Ε. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ μπορεί να μοιράζεται τα προσωπικά σας δεδομένα με διάφορες εξωτερικές εταιρίες ή παρόχους υπηρεσιών (service providers) ή πωλητές που εργάζονται για λογαριασμό μας προκειμένου να ικανοποιηθούν τα αιτήματά σας.

Επίσης, η ΜΑΚΑΡΟΝΑΣ Ε. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ μπορεί να μεταφέρει ορισμένα προσωπικά δεδομένα πέρα από γεωγραφικά σύνορα σε άλλες εταιρίες μέλη της ΜΑΚΑΡΟΝΑΣ Ε. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ή εξωτερικές εταιρίες που εργάζονται μαζί με εμάς ή για λογαριασμό μας. Η ΜΑΚΑΡΟΝΑΣ Ε. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ μπορεί επίσης να αποθηκεύσει προσωπικά δεδομένα σε κάποια δικαιοδοσία διαφορετική από αυτήν όπου βρίσκεται η βάση σας. Παρέχοντας προσωπικά δεδομένα στους ιστότοπους της ΜΑΚΑΡΟΝΑΣ Ε. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ , οι επισκέπτες συναινούν σ’ αυτή τη διασυνοριακή μεταφορά και/ή αποθήκευση των δεδομένων τους.

Η ΜΑΚΑΡΟΝΑΣ Ε. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ μπορεί επίσης να αποκαλύπτει προσωπικά δεδομένα σχετικά με την πώληση, εκχώρηση ή άλλη μεταβίβαση της επιχείρησης του ιστότοπου τον οποίο αφορούν τα δεδομένα, προκειμένου να ανταποκρίνεται σε αιτήματα της κυβέρνησης ή των υπηρεσιών επιβολής του νόμου ή όταν αυτό απαιτείται από τις διατάξεις της ισχύουσας νομοθεσίας, δικαστικές διατάξεις ή κρατικούς κανονισμούς. Τέτοιες αποκαλύψεις μπορεί επίσης να απαιτούνται για ελέγχους προστασίας προσωπικών δεδομένων ή ελέγχους ασφαλείας και/ή για τη διερεύνηση ή ανταπόκριση σε παράπονα ή απειλές κατά της ασφάλειας. Η ΜΑΚΑΡΟΝΑΣ Ε. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ δεν πωλεί προσωπικά δεδομένα σε οποιουσδήποτε τρίτους. Επίσης, η ΜΑΚΑΡΟΝΑΣ Ε. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ δεν πρόκειται να μεταβιβάσει τα προσωπικά δεδομένα που της παρέχετε προς οποιουσδήποτε τρίτους για τους δικούς τους σκοπούς προώθησης (marketing).

Παιδιά
Η ΜΑΚΑΡΟΝΑΣ Ε. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ αντιλαμβάνεται τη σημασία της προστασίας των προσωπικών δεδομένων των παιδιών, ειδικά σε ένα διαδικτυακό περιβάλλον. Η πολιτική μας είναι να μην συλλέγουμε ποτέ ούτε να τηρούμε εν γνώσει μας δεδομένα σχετικά με οποιοδήποτε πρόσωπο κάτω των 16 ετών, εκτός αν αυτό αποτελεί μέρος ανειλημμένης δέσμευσης για την παροχή επαγγελματικών υπηρεσιών.

Επιλογές
Έχετε αρκετές επιλογές όσον αφορά την χρήση των ιστότοπών μας. Γενικά, δεν απαιτείται να υποβάλλετε προσωπικά δεδομένα όταν επισκέπτεστε τους ιστότοπούς μας, αλλά η ΜΑΚΑΡΟΝΑΣ Ε. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ μπορεί να ζητήσει από εσάς να της παρέχετε ορισμένα προσωπικά δεδομένα προκειμένου να λάβετε πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας και τις εκδηλώσεις μας. Μερικοί ιστότοποι μπορεί επίσης να ζητούν την άδειά σας για ορισμένες χρήσεις των προσωπικών σας δεδομένων και μπορείτε είτε να συναινέσετε ή να αρνηθείτε αυτές τις χρήσεις. Εάν επιθυμείτε συγκεκριμένες υπηρεσίες ή επικοινωνίες, όπως ένα ηλεκτρονικό ενημερωτικό φυλλάδιο (newsletter), θα έχετε τη δυνατότητα να διακόψετε τη συνδρομή σας οποιαδήποτε στιγμή ακολουθώντας τις οδηγίες που περιέχονται σε κάθε επικοινωνία μας. Εάν αποφασίσετε να διακόψετε τη συνδρομή σας σε κάποια υπηρεσία ή επικοινωνία, θα προσπαθήσουμε να αποσύρουμε τα δεδομένα σας το συντομότερο δυνατό, παρόλο που μπορεί να χρειαστούμε πρόσθετες πληροφορίες πριν μπορέσουμε να επεξεργαστούμε το αίτημά σας.

Όπως αναφέρθηκε ανωτέρω, εάν επιθυμείτε να αποφύγετε να σας εντοπίσουν τα cookies καθώς περιηγείστε στους ιστότοπούς μας, μπορείτε να ρυθμίσετε τον φυλλομετρητή σας (browser) να απορρίπτει όλα τα cookies ή να σας ενημερώνει όταν αποστέλλεται ένα cookie. Σημειωτέον, ωστόσο, ότι κάποια τμήματα των ιστότοπών μας μπορεί να μην μπορούν να λειτουργήσουν κανονικά αν επιλέξετε να αρνείστε τα cookies.

Πρόσβαση
Εάν έχετε υποβάλλει προσωπικά δεδομένα στην ΜΑΚΑΡΟΝΑΣ Ε. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ , στις περισσότερες περιπτώσεις έχετε το δικαίωμα εύλογης πρόσβασης σ’ αυτά τα δεδομένα προκειμένου να διορθώσετε οποιεσδήποτε ανακρίβειες. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε την τροποποίηση ή την απομάκρυνση πληροφοριών σχετικών με εσάς επικοινωνώντας με το Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., και θα προβούμε σε όλες τις εύλογες και πρακτικά δυνατές προσπάθειες προκειμένου να ικανοποιήσουμε το αίτημά σας, εφόσον αυτό είναι σύμφωνο με την ισχύουσα νομοθεσία και τις επαγγελματικές προδιαγραφές.

Ασφάλεια και ακεραιότητα των Δεδομένων
Η ΜΑΚΑΡΟΝΑΣ Ε. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ έχει σε λειτουργία εύλογες πολιτικές και διαδικασίες ασφαλείας προκειμένου να προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα από μη εξουσιοδοτημένη απώλεια, κακή χρήση, μεταβολή ή καταστροφή. Ωστόσο, παρότι η ΜΑΚΑΡΟΝΑΣ Ε. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, δεν μπορεί να υπάρξει απόλυτα εγγυημένη ασφάλεια εναντίον όλων των απειλών. Στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας, η πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα περιορίζεται σε όσους υπάρχει ανάγκη να λάβουν γνώση αυτών. Αυτά τα άτομα που έχουν πρόσβαση στα δεδομένα είναι υποχρεωμένα να τηρούν την εμπιστευτικότητα αυτών των δεδομένων. Επίσης κάνουμε κάθε εύλογη προσπάθεια να τηρούμε προσωπικά δεδομένα μόνο για το χρονικό διάστημα για το οποίο τα δεδομένα είναι απαραίτητα προκειμένου να ικανοποιήσουμε το αίτημα του προσώπου ή μέχρις ότου το πρόσωπο ζητήσει την διαγραφή των δεδομένων του.

Συνδέσεις με άλλους ιστότοπους
Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη σας ότι οι ιστότοποι της ΜΑΚΑΡΟΝΑΣ Ε. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ μπορεί να εμπεριέχουν συνδέσεις με άλλους ιστότοπους, συμπεριλαμβανομένων των ιστότοπων που τηρούνται από άλλες εταιρίες μέλη της ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΑΚΑΡΟΝΑΣ Ε. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ και που δεν διέπονται από την παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αλλά από άλλες δηλώσεις περί προστασίας προσωπικών δεδομένων οι οποίες ενδέχεται να διαφοροποιούνται. Ενθαρρύνουμε τους χρήστες να μελετάνε την πολιτική περί προσωπικών δεδομένων κάθε ιστότοπου που επισκέπτονται πριν αποκαλύψουν οποιαδήποτε προσωπικά δεδομένα τους.

Αλλαγές στην παρούσα πολιτική
Η ΜΑΚΑΡΟΝΑΣ Ε. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ μπορεί να τροποποιήσει την παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων προκειμένου κάθε φορά να ανταποκρίνεται στις ισχύουσες πρακτικές προστασίας των προσωπικών δεδομένων. Όταν κάνουμε αλλαγές στην παρούσα δήλωση, θα ενημερώνουμε την "ημερομηνία ενημέρωσης" στο πάνω μέρος αυτής της σελίδας. Σας ενθαρρύνουμε να μελετάτε κατά περιόδους την παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων προκειμένου να πληροφορείστε αναφορικά με τον τρόπο που η ΜΑΚΑΡΟΝΑΣ Ε. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ προστατεύει τα δεδομένα σας.

Ερωτήσεις περί της πολιτικής και της εφαρμογής της
Η ΜΑΚΑΡΟΝΑΣ Ε. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ έχει δεσμευτεί να προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα στο διαδίκτυο. Εάν έχετε ερωτήσεις ή παρατηρήσεις σχετικά με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από εμάς, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. . Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτή τη διεύθυνση προκειμένου να μας ανακοινώσετε όποιες ανησυχίες τυχόν έχετε σχετικά με τη συμμόρφωση προς τη Δήλωσή μας περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στο Διαδίκτυο.

Σε αυτόν τον ιστότοπο, οι όροι "ΜΑΚΑΡΟΝΑΣ Ε. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ", "εμείς", "μας", και "εμάς" αναφέρονται στην ΜΑΚΑΡΟΝΑΣ Ε. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, και/ή σε οποιαδήποτε επιχείρησης ή εταιρίες μέλη του δικτύου ανεξαρτήτων επιχειρήσεων της ΜΑΚΑΡΟΝΑΣ Ε. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ που συνδέονται με την ΜΑΚΑΡΟΝΑΣ Ε. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ .

 

Από το 1991, σχεδιάζουμε, κατασκευάζουμε και υποστηρίζουμε με υπευθυνότητα ταχύτητα και αξιοπιστία. Στόχος μας η παροχή σύγχρονων και αξιόπιστων λύσεων & υπηρεσιών

English information

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Είμαστε διαθέσιμοι για να σας εξυπηρετήσουμε

Δευ-Παρ :08 π.μ έως 4 μ.μ

Location :Σταδίου 175 - Τ.Κ 59 132 - Βέροια